Cep telefonu ile konuşunca dehşet saçtı; 8 aylık bebek öldü

Cep telefonu ile konuşunca dehşet saçtı; 8 aylık bebek öldü

New York ile New Jersey arasındaki özel dolmuşlardan bir tanesi bugün dehşet saçtı. Şoför cep telefonu ile konuştuğu esnada kaldırıma çıkıp önce tarfik ışığı direğine ardından park halindeki dört araç ile ağaça çarparak durdu. Ancak trafik ışığı direği olay esnasında orada bulunan bebek arabasının üzerine yıkılınca 8 aylık bebek yaşamını yitirdi.

Yerel saat ile öğlen 12:45 de meydana gelen olay sonunda dolmuş şoförü gözaltına alındı. New Jersey eyaletinin West New York semtinde gerçekleşen talihsiz kazada hafif yaralanan 7 kişide hastaneye kaldırıldı.

Idowu Daramola adlı 49 yaşındaki şoför, dikkatsiz ve tehlikeli araç kullanma suçlamasıyla gözaltına alındı. Şoför aracının freni patlaması nedeniyle durduramadığını ve kazanın gerçekleştiğini savunurken görgü tanıkları Daramola’nın olay anında cep telefonu ile konuştuğunu belirtti.

Polis, trafik ışığı direğinin bebek arabasının üzerine yıkılması ile trajedinin yaşandığını ve talihsiz annenin ise çığlık çığlığa uzun süre kaldığını ifade etti. Bebeğin ambülans ile gelen sağlık ekiplerinin CPR ile müdahalesine kadar soluk almadığı polis yetkilileri tarafından belirtirken, müdahale sonunda nefes almaya başladığını aktardı. Polis, talihsiz bebeğin hastaneye giderken can verdiğini dile getirdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.