Türk öğrenciler NBA yıldızlarıyla buluşacak

Türk öğrenciler NBA yıldızlarıyla buluşacak

TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, genç sporseverleri Amerika’da düzenlenecek organizasyonlarda NBA yıldızlarıyla buluşturacak.
        
Ankara Kolejliler, organizatör Berk Aktan ile birlikte 2004 yılından bugüne LeBron James, Dwight Howard, Vince Carter, Mario Chalmers, J.J. Reddick, Jameer Nelson, Nick Anderson, Brown gibi yıldızlarla Türkiye’den gençleri buluşturdu.
        
Başkent ekibi ve organizasyon firması bu yıl da genç sporcuları basketbol tarihinin şimdiden en iyi oyuncularından biri olarak anılan Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı Kobe Bryant ile biraraya getirecek.
        
Bu yıl Kobe Bryant ile gerçekleştirilecek antrenmanların yanı sıra, NBA antrenörlerinin yönetiminde, Miami Heat ve Orlando Magic’in yıldızlarının da katılacağı antrenman programları da programda yer alacak.
       
-Barcelona ile futbol sürprizi-
        
Bu arada yapılan organizasyonda, yaz kampı için Miami’yi seçen Barcelona futbol takımı antrenörleriyle futbol, Amerika’daki voleybol antrenörleriyle de voleybol aktiviteleri gerçekleştirileceği bildirildi.
        
Üç dönem halinde düzenlenen organizasyonun, 1. dönemi 28 Haziran–8 Temmuz’da Kobe Bryant’ın katılımıyla Los Angeles’da, 2. dönemi 8-19 Temmuz tarihlerinde NBA takımı Miami Heat, FC Barcelona ve Amerika’daki antrenörlerin katılımıyla Miami ve Orlando’da, son dönemi ise 18-29 Temmuz terihlerinde NBA takımı Orlando Magic’in yıldızlarının katılımıyla Orlando’da, gerçekleştirilecek.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.