Semih’in oynamadığı maçta Cavaliers, NJ Nets’e yenildi

Semih’in oynamadığı maçta Cavaliers, NJ Nets’e yenildi

NBA’deki temsilcilermizden Semih Erden in oynamadığı maçta Cleaveland Cavaliers, NJ Nets’e yenildi. Dün akşam New jersey’de oynanan maçta, Cavaliers, Nets karşısında 122-117 mağlup oldu.

Milli basketçi Semih’in yedek soyunduğu maçta NJ Nets’li basketçi Gerald Green 32 sayı ile en skorer oyuncu oldu. Oldukça heyecanlı geçen maçta Cavaliers’li Hudson’un son saniyede attığı 3 sayılık atış sayesinde karşılaşma uzatmalara gitti. 5 dakikalık uzatmada oyunu kontrol altına alan Nets, ard arda attığı sayılarla sahadan galibiyetle ayrıldı. Maç boyunca kenarda bekleyen Semih ise oyuna neden dahil olmadığına bir anlam veremediğini söyledi.

Milwaukee Bucks’da forma giyen bir diğer milli basketbolcu Ersan İlyasova ise takımının sahasında Portland Trail Blazers’ı 116-94 yendiği maçta 20 sayı, 12 ribauntla ”double-double” yaparak galibiyette önemli bir rol oynadı. Karşılaşmada 27 dakika sahada kalan Ersan, istatistiklerine 2 asist ve 1 top çalma da ekledi.nba nets maci5 web icin

Bucks’da en skorer isimleri ise 21’er sayı atan Brandon Jennings ve Beno Udrih oldu. Milwaukee ekibinde Monta Ellis de 17 sayı 7 asistle oynadı.

Trail Blazers’da ise Lamarcus Aldridge 21 sayı, Wesley Matthews 14 sayı, Luke Babbitt 12 sayıyla oynadı.

Hidayet’in forma giydiği Orlando Magic ise deplasmanda Philadelphia 76ers’ı 82-88 yenerek son haftalarda aldığı yenilgi serisine son verdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.