NBA’de Türk oyuncular çoştu

NBA’de Türk oyuncular çoştu

Dün gece NBA’de oynanan karşılaşmalara Türk oyuncular damga vurdu. Enes Kanter’in 17 dakikalık resitali, takımı Utah Jazz’a galibiyeti getirdi.

NBA’de forma giyen Türk yıldızların performansları yükselmeye devam ediyor. Enes Kanter’in takımı Utah Jaz ile Ersan İlyasova’nın formasını giydiği Milwaukee Bucks’ın karşı karşıya geldiği mücadelede, iki Türk oyuncu da göz kamaştıran bir performans sergiledi. Enes Kanter, yalnızca 17 dakika süre aldığı karşılaşmada 17 sayı, 9 ribaund, 5 blok, ve 2 asist üretti. 2 sayılık atışlarda 7/9 ile oynayan genç yıldız, serbest atışlarda da 3’te 3 isabet kaydetti. Kanter’in bu performansı, takımına galibiyeti getirdi.
Milwaukee Bucks forması giyen Ersan İlyasova’nın performansı da yükseliyor. 30 dakika süre alan ve 17 sayı, 4 ribaund ile oynayan yıldız oyuncunun çabaları, takımının galip gelmesi için yeterli olmadı.

Miami Heat’e mağlup olan Houston Rockets’ta forma giyen Ömer Aşık da iyi bir performans sergiledi. Karşılaşmaya ilk 5’te başlayan ve 35 dakika süre alan pivot, 15 sayı, 14 ribaund ve 1 top çalma ile oynayarak double-double yaptı. 11’de 7 saha içi isabeti kaydeden yıldız oyuncunun çabaları, galibiyet için yeterli olmadı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.