Fenerbahçe USA yine şampiyon!

Fenerbahçe USA yine şampiyon!

New York Eyaleti, Long Island Futbol Ligi’nde her sene yapılan salon futbol turnuvasında Fenerbahçe USA Derneği Futbol Takımı,tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk kupasını kazandı.

Fenerbahçe USA Futbol Takımı, şampiyonluğa bölgenin en eski ve güçlü takımlarından Portekiz Mineola’yı final maçında 2-0 yenerek ulaştı.

Değişik milletlerden oluşan takımlar ve üniversite takımlarının yeraldığı ligde, bu yıl 18 takım karşılaştı. Fenerbahçe USA Futbol Takımı, rakiplerini açık farklarla yenerek bu başarıya ulaştı.

Fenerbahçe USA Derneği Futbol Şube Sorumlusu Şuayip Larry Tiaoğlu’nun çalıştırdığı sarı-laciveretli takım, yaşları 18‐21 arasında değişen Türk, Amerikalı ve değişik milletlerden gelen gençlerden oluşuyor.

Takımın başarısından oldukça memnun olan  Koç Larry, oldukça genç ve dinamik futbolcu kadrosu ile daha bir çok şampiyonluklara imza atacaklarını söyledi. Tiyaoğlu, takımda büyük gelecek vaad eden futbolcuların yetiştiğini,bazılarının Türkiye’deki takımlara hazır olduğunu belirtti.

4 yıldır şampiyonluğu kimseye bırakmayan Fenerbahçe USA Futbol Takımı, bölgenin en güçlü takımı olarak gösteriliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.