Vekil Keith Ellison’dan Fox sunucusuna;  ‘‘Gördüğüm en kötü gazetecisin’’

Vekil Keith Ellison’dan Fox sunucusuna; ‘‘Gördüğüm en kötü gazetecisin’’

Cumhuriyetçi Parti tarafarlığı ile sık sık gündeme gelen Fox News haber sunucusu Sean Hannity’e bu defa Demokrat Parti Milletvekili Keith Ellison’dan sert eleştiri geldi. Fox News’in haber programına katılan Ellison, Hannity’e, ‘‘Doğrusunu söylemek gerekirse sen gördüğüm en kötü gazetecisin’’ diye çıkıştı.

Başkan Barack Obama’nın ekonomik krizin sorumlusu olarak gösterildiği video kilibin ardından Hannity, Ellison’a canlı olarak bağlandı. Hannity, Ellison’a dönerek, ‘‘Sanırım burada bizim vermek istediğimiz mesaj açıktır, Bu konuda Demokratlar ile sonuna kadar tartışabilirim’’ dedi.

Hannity’in bu sözlerinden sonra Ellison da, ‘‘Doğrusu sen gördüğüm en kötü gazetecisin’’ dedi.

Ellison’ın beklenmedik çıkışı karşısında biran şaşıran Hannity, ‘‘Ne dedin, duyamadım’’ diye karşılık verdi. Vekil Ellison ise, ‘‘Beni gayet iyi duydun’’ diye cevapladı. Hannity bunun ardından tekrar, ‘‘Hayır duymadım, tekrar söyle’’ diye ısrar etti. Ellison da, ‘‘Biraz önce gösterdiğin kilibin gazetecilikle bir ilgisinin olmadığını biliyorsun. Bu yaptığı asparagas (yellow journalism)! Amerikan insanının doğruyu bilme hakkı var ve senin göstermiş oldukların ise doğru ile ilgisi yok. Bunun karşısında sadece şok oldum!’’ dedi.

Kızgınlığı geçmeyen Ellison daha sonra Hannity’e, ‘‘Cumhuriyetçiler için insan kandırmaya çalışıyorsun. Bu ahlaksızlık! Ve gazeteciliğin yazılı olduğu bir etik kitap var’’ ağır hakeretlerden sonra Hannity yayını keti. ‘‘Sadece zaman kaybı buna devam etmek’’ diyen Hannity, yayını kesmesine açıklık getirmeye çalıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.