Ünlü aktör Bruce Willis, Romney’in adaylığı için; ‘Hayal kırıklılığı’

Ünlü aktör Bruce Willis, Romney’in adaylığı için; ‘Hayal kırıklılığı’

Cumhuriyetçi Parti taraftarlığı ile bilinen Hollywood yıldızlarından Bruce Willlis, Mitt Romney’in desteklediği partiden başkan aday olmasını ‘‘hayal kırıklılığı ve rahatsız edici’’ diye tanımladı.  

Eski başkanlardan George W. Bush’a verdiği destek ile geçtiğimiz seçim dönemlerinde ismi politika ile birlikte anılan Willis, Romney’in desteklediği partinin başkan adaylığını desteklemediğini de söyledi. Romney için, ‘‘Saçları gibi çenesi de kalkık’’ (halktan olmayan, burnu havalı anlamında) ifadelerini kullanan Willis şöyle konuştu; ‘‘O (Romney) bildiğimiz diğerlerinden biri. Hani herşeyi değiştireceğini söyleyenler varya, onlardan işte. Ama ne zaman o makamı elde etseler, kendilerini oraya getirenlere gülerek, ‘Biz Kongre üyesiyiz, hiçbir şeyin değişmemesi için çabalarız’ derler. O da (Romney) hiçbir şey değiştirmeyecek olanlardan. Herkes Barack Obama’yı destekledi peki ne oldu, neyi değiştirdi?’’

‘‘ROMNEY KAZANAMAZ’’

Ünlü aktör Romney’in kasım ayındaki başkanlık seçimlerinden galip çıkacağına da inanmıyor. ‘‘Romney’in kazanacağını sanmıyorum. İşin doğrusu bu umrumda da değil’’ diyen Willis için magazin dergileri yine politik görüşünü değiştirme yolunda mı diye yorumlar yapıyor. Willis, 1988 yılında Demokrat Parti’den Michael Dukakis’i, 2006 yılında Başkan Bush’un tekrar seçilmesi için desteklemişti.

‘‘Cumhuriyetçi olmak Hollywood’a hep sanık sandalyesinde oturmaktır’’ diyen Willis, bu yılın başındaa Idaho eyaletinde bulunan kayak merkezini de bir vakfa bağışlayacağını duyurmuştu.  Ünlü sanatçı bugünlerde ‘‘Moonrise Kingdom’’ adlı filmin çekimleri için kameralar karşısında.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.