Trump: Palin hükümetimde yer alabilir

Trump: Palin hükümetimde yer alabilir

Cumhuriyetçi Parti’de başkan aday adaylarından Donald Trump kendisine dün desteğini açıklayan Alaska eski valisi ve 2008 başkan yardımcısı adayı Sarah Palin ile ilgili soruları cevapladı.

Sabah saatlerinde NBC’ye telefon ile bağlanan Trump Palin’in kendisini desteklemek için hiçbir şey istemediğini vurguladı. Başkan aday adayı ayrıca Palin’in yeniden başkan yardımcısı adayı olmak istemediğini düşündüğünü de belirtti.

Trump, “Palin bana geldi ve daha önce politikada böyle bir durum görmediğini, çok etkilendiğini ve beni desteklemek istediğini söyledi. Hiçbir şart koşmadan ve anlaşma yapmadan” diyen Trump çoğu insanın destek açıklamasından önce anlaşma yapmaya çalıştığını da bildiğini söyledi.

Palin’in başkan yardımcısı adayı olup olmayacağına ise, “Bakın bunu onunla kesinlikle konuşmadım. İstiyor mu bilemem ama sanmıyorum. Fakat siyaset sahnesinde olmak isterse kendisine hükümetimde bir yer verebilirim” dedi.

Cumhuriyetçi Parti içinde anketlerde aylardır önde giden Trump, dün Sarah Palin’in desteğini alarak en yakın rakibi Teksas Senatörü Ted Cruz’a önemli bir fark atmış oldu. 2008 yılında Palin’i destekleyen Cruz, eski valinin kendisini destekleyeceğini umuyordu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.