Trump’ın kampanyasında deprem

Trump’ın kampanyasında deprem

Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, dün önce seçim kampanyası müdürü sonra ise başdanışmanı ile yollarını ayırdı.

Pazartesi günü Trump’ın seçim kampanyasında adeta deprem yaşandı.

Trump, önce seçim kampanyası müdürü olan Corey Lewandowski’nin işine son verdi. Bu haberin kamuoyuna yayılmasının ardından başdanışmanlarından olan Michael Caputo, Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Caputo, attığı tweette, “Ding dong cadı öldü” diye yazdı.

Bu tweeti üzerine tepki çeken Caputo, Trump’ın seçim kampanyasında başdanışmanlık ile birlikte iletişim direktörlüğünü yapıyordu.

Lewandowski’nin işten atılmasının ardından attığı tweetin doğru olmadığını belirten Caputo, görevinden istifa ettiğini seçim kampanyası yetkililerine yazdığı mektup ile ilettiğini kaydetti.

Caputo, “Corey Lewandowski’nin işten atılmasını takiben attığım tweetten dolayı pişmanım. Bu fazlasıyla kişisel bir reaksiyon oldu” dedi.

İstifa mektubunda Caputo, Trump’ın 8 Kasım’daki seçimi kazanmasını istediğini yazdı. Caputo, “Gelecek ay başarılı olmasını umut ediyorum (kurultayı kast ediyor). Donald Trump’ın Kasım’da başkan seçilmesi gerektiğine inanıyorum. Sizlerle bu mümkün. Ve o bunu yapacak. Yardım isterseniz arayınız” diye yazdı.  

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.