Kroger süpermarketleri için alışveriş tüyoları

Kroger süpermarketleri için alışveriş tüyoları

Yakınlarınızda Kroger süpermarketi var ancak fiyatlarını pahalı bulduğunuz için oradan alışveriş yapmayı tercih etmiyorsunuz.

Evet, aslında haklısınız. Çünkü Kroger’a girip ihtiyaçlarınızı alıp çıkmayı düşünürseniz yapacağınız alışveriş size biraz pahalıya mal olabilir. Ancak biraz akıllıca ve bilinçli hareket ederseniz kasada ödediğiniz miktara siz bile inanamazsınız.

IMG_3601Öncelikle yapmanız gereken ilk şey bir “Kroger Plus Card” almak olacaktır. Kasadan ya da müşteri hizmetlerinden alacağınız formu doldurarak hemen anahtarlığınıza takın. Bu kartı her kullandığınızda haftalık özel indirimlerden faydalanmış olacaksınız.

Yapmanız gereken ikinci şey ise akıllı telefonunuza Kroger uygulamasını yüklemek. Anahtarlığınızdaki Kroger kartının üzerindeki seri numarayı bu uygulamaya girin ve hesap oluşturun. Kupon sayfasını tıkladığınızda karşınıza yüzlerce ürünün kuponları gelecektir. Örneğin üzerine woohoo etiketi yapıştırılmış bir ürünü aldınız, hemen telefonunuzdan uygulamayı açıp, kupon bölümünden o ürünün ismini arayın. Kuponu bulursanız indirin kartınıza. Yüklenmiş olan bu kupon kartınızı  kasada okuttuğunuz zaman o indirimli fiyatın üzerine otomatik olarak eklenip fiyat daha da düşecektir.

Hatta bu hesabınıza evinizin adresini de eklerseniz evinize özel kuponlar göndereceklerini de unutmayın. Gönderdikleri kuponlar genellikle sizin aldığınız ürünlerden oluşur. Hatta bedava ürün kuponları da çıkarsa zarftan şaşırmayın. Kartınızla yaptığınız her alışveriş ayrıca size benzin indirim puanları da kazandırır. Her 100 dolarlık alışverişte 100 puan kazanırsınız. Bu da depoyu her doldurduğunuzda size galonda 10 cent indirim sağlar.

Ayrıca Kroger ayda bir Mega Event ya da 10 tanesi 10 dolar, 3 tanesi 5 dolar gibi kampanyalar yapar. Mega Event indirimlerinde ürünün üzerinde “ Buy 5 save 5” yazısı görürseniz mutlaka üzerinde bu etiketlerden aynısı olan ürünlerden 5 tane almanız gerekir. Zaten mağazanın yarısı bu özel indirimli ürünlerden olduğu için 10-15-20 tane alacaksınızdır.

“Woohoo” etiketleri ve “Closeout” indirimlerini kaçırmayın

IMG_3420Kroger’da başka bir indirimli ürün fırsatı vardır ki inanılmaz fiyatlara ürünler alabilirsiniz. Mesela her yerde 9-10 dolar olan bir deterjanı 2 hatta 1 dolara bile alabilmeniz ihtimal dahilindedir.Genellikle her Kroger da bir köşede “Woohoo” ya da “manager special” etiketli yüzde 90’lara varan indirimli ürünlerin yerleştirildiği raflar vardır. Kroger’a her girdiğinizde önce bu rafları kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Bu “woohoo” indirimleri buzdolabı ürünlerinde de bulabilirsiniz. Örneğin 6 dolarlık hazır doğranmış yıkanmış, kocaman bir kutu organik marulu, 2 dolarlık “woohoo” etiketi yapıştırılmış halde bulabilirsiniz. Bu ürünler ya devamı yoktur rafı boşaltmak için fiyat indirimine girer ya da son kullanma tarihleri yakın olan ürünlerdir.

Bu indirimli fiyatların üzerine bir de kupon kullanırsanız bir kaç cente aldığınız ürünler sizi de şaşırtacaktır. Yani markette gezinirken bu closeout etiketlerini kaçırmayın derim.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.