Türkiye’de kayıplara karışan Amerikalı Sierra’nın evine evrak getiren postacı konuştu

Türkiye’de kayıplara karışan Amerikalı Sierra’nın evine evrak getiren postacı konuştu

Beyoğlu’nda yaşayan ve 8 gündür kendisiniden haber alınamayan Amerikalı Sarai Sierra’nın oturduğu binaya ABD’den posta getirdiğini söyleyen postacı, o sırada Sierra’nın karşısına çıkmadığını, evdeki bir gence evrakları teslim ettiğini anlattı.

Fotoğrafçı Sarai Sierra, İstanbul’u fotoğraflamak için 7 Ocak’ta Türkiye’ye geldi. Sierra, en son Ocak ayının 20’sinde görüldü. Genç kadının 22 Ocak’ta New York’a gidecek uçakta bileti vardı. Ancak Sierra bu uçağa da binmedi. Sierra’nın sağlığından endişe eden ailesi durumu ABD’li ve Türk yetkililere haber verdi. Sierra ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri her yerde 2 çocuk annesi genç kadını arıyor.

Bu arada Sierra’nın Beyoğlu Kömürcü Zeynel Sokak’ta kiralık olarak tuttuğu eve gelen Postacı Aslan Ak, 15-20 gün önce Sierra’nın oturduğu binaya evrak getirdiğini ancak Sierra’yı görmediğini söyledi. Zile bastığını ama karşısına kimsenin çıkmadığını anlatan Postacı, “Posta USA’dan yani ABD’den gelmişti. Evrakları teslim ettim. Postayı, bodrum katta bulunan kişiye verdim. İsmi Yiğit’ti galiba. Devamlı ona da evrak geliyordu. Genç bir arkadaş kalıyordu. Kaybolan genç kadının postası ABD’den geldi.” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.