iPad’inizi laptopa dönüştürün

iPad’inizi laptopa dönüştürün

Logitech’in çıkardığı Ultrathin Keyboard Cover hem iPad’inizin ekranını darbelerden koruyan hem de kablosuz klavye olarak çalışan bir ürün.

Kullanmaya başlar başlamaz iPad’iniz sanki bir laptopa dönüşüyor. Sadece 7.3 mm kalınlığında ve 330 gram ağırlığındaki bu ürün güçlü manyetik klipsi ile iPad’inizi sıkıca kavrama özelliğine sahip. Bluetooth üzerinden kolayca iPad’inize bağlanıyor ve verdiği tepkiler oldukça seri. Mini USB bağlantı üzerinden şarj edilebiliyor. Şarj süresi ise normal kullanımlarda bir kaç haftayı bulacak kadar uzun.

Klavyenin içerisindeki oyuğa iPad’inizi yerleştirebiliyorsunuz. Sabit olan bu oyuğun açısı oldukça iyi ayarlanmış. Standart Q klavyelerle aynı tuş düzenine sahip olan Ultrathin Keyboard Cover’ın Türkçe desteği de var. Fakat Türkçe harflerin bulunduğu tuşların küçük olması, büyük parmaklara sahip olan kullanıcılar için biraz eksi bir özellik. Ultrathin Keyboard Cover’ın satış fiyatı yüksek, ama sunduğu rahatlığı düşünüldüğünde yapılan masrafı fazlasıyla karşılıyor. Ürünün iPad Air ve iPad Mini için geliştirilmiş iki farklı versiyonu var. Ayrıca 3. ve 4. nesil iPad’lerde de kullanılabiliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.