Zaman Amerika’dan, yeni mobil uygulamasını en aktif kullanan 3 okura ödül

Zaman Amerika’dan, yeni mobil uygulamasını en aktif kullanan 3 okura ödül

Amerika gündemini Türkçe olarak okurlarına ulaştıran Zaman Amerika, bundan böyle her ay mobil uygulamasını en aktif şekilde kullanan 3 okuyucusunu ödüllendirecek. Buna göre yeni uygulama üzerinden en çok haber okuyan, görüş paylaşan ya da video izleyen kullanıcı ANT Stores’dan 75 dolarlık hediye çeki kazanırken, ikinci sırada yer alan okuyucu 50, üçüncü olan kullanıcı ise 25 dolarlık hediye çekinin sahibi olacak.


fotorafUygulamanın kendine özel puanlama sistemi sayesinde kullanıcılar uygulama üzerinde yaptıkları hemen her işlem başına puan kazanacak. Haber okuma, fotoğraf görüntüleme ya da video izleme gibi aktivitelerin yanında okurlarımız tarafından yapılan yorumlar ve paylaşımlar da kendilerine puan olarak geri dönecek.


Yeni uygulama, ZamanAmerika.com sitesinde yayınlanan tüm haberlere erişim imkanı sağlamanın yanı sıra okurlara özel sosyal medya hizmetiyle uygulamayı kullananlara kendi aralarında interaktif bir iletişim imkanı da sunuyor. Buna sayede okuyucularımız harita üzerinde diğer kullanıcılarımızı görebilir, onlarla mesajlaşabilir, haber, yorum, fotoğraf paylaşımında bulunabilecek.

Uygulamanın getirdiği bir başka yenilik ise Zaman TV. Pek çok önemli program, gösteri, toplantı ya da son dakika haberi yeni uygulamamızda bulunan Zaman TV bölümü üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Okur Duvarı bölümümüzde herhangi bir konuya dair yorum, görüş ve tavsiyelerinizi aktarabilir, fotoğraf paylaşım imkanı sayesinde size ilginç gelen konuları bize ve okurlarımıza iletebilirsiniz.

Uygulama okurlarımıza Twitter, Facebook ya da Foursquare hesapları ile entegrasyon imkanı da veriyor. Bu sayede okurlarımız, arkadaş olarak belirledikleri diğer okurlarımızın uygulama içindeki aktivitelerini takip edebilir ve onlarla direk olarak mesajlaşabilir.

Hem IOS hem de Android tabanlı cihazlarda kullanılabilen uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.
available on app store logo google-play  

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.