Western Union,’Ramazan 2012′ kampanyası çerçevesinde 52 bin 500 dolar yardım topladı

Western Union,’Ramazan 2012′ kampanyası çerçevesinde 52 bin 500 dolar yardım topladı

Uluslararası para gönderme-alma şirketi Western Union, Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı kapsamında bulunan ‘Ramazan 2012 Kampanyası’ için  topladığı yardımı kampanya yetkililerine teslim etti.

New York’ta Broadway caddesi üzerindeki bulunan Western Union ofisinde gerçekleşen törende yardım kampanyası çercevesinde toplanan 52 bin 500 dolar değerindeki çek, Dünya Gıda Programı Kuzey Amerika Kordinatörü Bettina Luescher’a verildi.

Western Union’ın sosyal sorumluluk projelerinde birisi olan kampanya ile toplanan yardımlarla, dünyanın birçok ülkesinde okula giden çocukların yemek ihtiyacı karışlanacak. Çeki büyük bir memnuniyetle alan Luescher Ramazan ayı boyunca toplanan yardımların ihtiyac sahiplerine ulaştıracak olmalarının mutluluğunu yaşadığını söyledi. Dünyanın birçok yerinde yardıma muhtaç insanların olduğunu hatırlatan Kordinatör Luesher “Western Union şirketinin topladığı yardımlar hızlı birşekilde ilgili yerlere gönderilecek. Özellikle okula giden çocukların yemek ihtiyacı karşılanacak. Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da bu yardımlaşmanın yapılması çok önemli. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu.

Western Union yetkilileri ise Ramazan ayında yardıma muhtaç insanlara toplanan yardımları büyük bir memnuniyetle teslim ettiklerini, bu konuda destek veren herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.