Utah’ta iki Türk kızı gölde boğuldu

Utah’ta iki Türk kızı gölde boğuldu

Utah eyaletinde iki Türk kızı Powell gölünde boğuldu. Cesetleri dün ve önceki gün gölden çıkaran polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yerel polis yetkilileri, olayın kaza olduğu üzerinde duruyor.

Edinilen bilgiye göre yaz tatilinde çalışmak için ABD’ye gelen Merve Tokel (21) ve Betül Eryıldırım (21), Çarşamba günü öğleden sonra saat 3 gibi arkadaşlarına haber vererek Powell gölüne yüzmeye gitti. Uzun süre haber alınamayan genç kızlardan Merve Tokel’in cesedi gölde tekne turu yapanlar tarafından fark edildi. Olay yerine gelen Polis, iki kızın göle birlikte geldiği bilgisini aldıktan sonra, diğer cesedi bulmak için geniş çaplı arama çalışmaları başlattı. Uzun süren helikopterli arama sonunda Betül Eryıldırım’ın  cesedi, perşembe günü saat 6 Pm’de ilk cesedin bulunduğu yerin 9 metre yakınında bulundu. Yapılacak otopsiden sonra cesetlerin Türkiye’ye gönderileceği ifade edildi.


Türkiye’de üniversite öğrencisi oldukları öğrenilen iki Türk kızı, Work and Travel (Çalış ve Gez) programı kapsamında Bullfrog tatil bölgesinde çalışmak üzere Amerika’ya geldikleri belirtildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.