THY yine ‘en başarılı havayolu’ seçildi

THY yine ‘en başarılı havayolu’ seçildi

Hollanda’da düzenlenen ‘MICE & Business Travel 2013’ etkinliğinde Türk Hava Yolları ‘yılın en başarılı havayolu’ ödülünü kazandı.

 

Toplantı, Teşvik, Kongreler ve Etkinlikler alanında gerçekleşti. Benelüks’te yayımlanan en büyük dergi olan MICE & Events Travel’ın bu yıl 8’incisinin düzenlediği Hilversum kentindeki törene, kongreler ve seyahat dünyasından 350’nin üzerinde davetli katıldı.

 

Yapılan oylamada havayollarının toplam ürün kalitesinin yanı sıra Hollanda’daki hizmetleri açısından pazarlama, satış, operasyonel hizmet kalitesi ve acente destek hizmetleri gibi kriterler dikkate alındı.

 

MICE & Business Travel 2013 ‘yılın en başarılı havayolu’ ödülü Türk Hava Yolları adına, THY Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin’e takdim edildi.

Ahmet Şahin, Türk Hava Yollarının Hollanda’da aldığı bu ödülün, kendileri için büyük bir onur kaynağı olduğunu söyledi. Şahin, oylama, havayolunun toplam ürün kalitesinin yansıra Hollanda’daki hizmetleri açısından Agency Help Desk, Operasyonel Hizmet Kalitesi, Pazarlama ve Satış Hizmetleri ve Corporate Ürün ve Hizmetleri kriterleri ele alınarak THY Hollanda’nın bu ödüle layık görüldüğünü söyledi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.