Sarai Sierra’nın Atatürk Havalimanı’ndaki görüntüleri basına dağıtıldı

Sarai Sierra’nın Atatürk Havalimanı’ndaki görüntüleri basına dağıtıldı

İstanbul’da bir süre önce kaybolduğu belirtilen ABD’li Sarai Sierra’nın, Atatürk Havalimanı’ndaki güvenlik kameralarında yer alan görüntüleri basına dağıtıldı.

01sierra1Uçakla, 8 Ocak’ta İstanbul’a geldiği, 15 Ocak’ta Hollanda’nın Amsterdam kentine gittiği, 19 Ocak’ta ise Almanya’nın Münih kentinden yeniden İstanbul’a döndüğü belirlenen Sierra’yı arama çalışmaları devam ediyor.

Arama çalışmalarını titizlikle yürüten İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Sierra’nın Atatürk Havalimanı’ndaki güvenlik kameralarında yer alan görüntülerini basınla paylaştı.

Kamera kayıtlarında, Sierra’nın 15 Ocak’ta saat 09.58’de havalimanı girişindeki x-ray cihazından geçerken üzerinde mavi kot pantolon, gri tişört ve boynunda bir şal bulunduğu, 19 Ocak’ta ise körüğe yanaşan uçaktan üzerinde kot pantolon, mont, bere ve bir el çantası ile saat 10.34’te indiği görülüyor.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan gelen her türlü ihbarı değerlendirdiklerini ifade ederek, kadının internet üzerinden görüştüğü ve kendisini ”Taylan” olarak tanıtan kişinin eşkalinin belirlendiğini kaydetti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.