Leblebi ye zayıfla

Leblebi ye zayıfla

Leblebi, öğün aralarında tüketildiğinde açlığı bastırarak kilo alımına engel oluyor. 2 aylık bir üretim sürecinden geçen leblebi başta mide rahatsızlıkları olmak üzere bel ve diş ağrılarına hatta bağırsak tembelliği ve damar sertliği gibi rahatsızlıklara da iyi geliyor.

Nohutun leblebi olarak vitrine çıkabilmesi için yaklaşık 2 aylık bir süreye ihtiyaç var. Hiçbir katkı maddesi kullanılmayan leblebi bu nedenle son derece sağlıklı bir ürün. Leblebiye olan talep nedeniyle leblebiden mamul ürün sayısı da her geçen gün artıyor.

Leblebinin faydaları saymakla bitmiyor. Mide hastalıklarının yanında kilo sorunu olanlara da çözüm olarak öneriliyor. Gastrit, reflü tarzında mide rahatsızlığı olan kişilerin bol bol leblebi tüketmesi gerekiyor. Çünkü leblebi, midedeki özsuyu emer ve ağrıları ortadan kaldırmış olur. Öğün aralarında yenen leblebi tokluk hissi verdiği için iştahı kapatır. Az yemek yediren leblebi, kilo sorunu olan kişilerin imdadına yetişmektedir. Tam bir tokluk hissetmek için ise, leblebi yedikten sonra su içmek en doğru seçenektir.

Emziren annelere de sütü artırıcı etkisi ile tavsiye edilen leblebinin, bel ve diş ağrılarına da oldukça yararı olduğu söyleniyor. Leblebi damar sertliklerini, tıkanıklıklarını önlüyor ve bağırsakların da hızlı çalışmasını sağlıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.