Leopar deseni ayakkabılarda

Leopar desenine karşı birçok kadın mesafelidir ancak aksesuarlarda oldukça şık durabiliyor. Moda tasarımcıları leopar desenini bu sezon en çok da ayakkabılarda kullanmayı tercih ediyor.

Leopar desenli elbiseler birçok kişinin mesafeli durduğu kıyafetler arasındadır. Ancak bu, onun müdavimleri olduğu gerçeğini asla değiştirmiyor. Modacılar başta olmak üzere leopar desenden vazgeçemeyen bir kitle var gerçekten. Ben leopar desenli elbiseleri kadını fazla frapan gösterdiği için sevmiyorum ancak bu durum desenin kötü olduğunu söyleyebilmem için yeterince güçlü bir sebep değil. Leopar desen özellikle aksesuarlarda şahane durabiliyor. Hatta bazen şal, eşarp ya da çantada kullanılan bu desen düz renk sade bir kıyafetin tamamlayıcısı olabiliyor.

Peki, leopar çizgileri bu sezon en çok hangi parçayı süslüyor dersiniz? Birçoğunuzun aklına şal ya da eşarp gelebilir. Ancak moda tasarımcılarının leoparlı tercihi bu sezon ayakkabılardan yana. Çizmelerden botlara, babetlere kadar her ayakkabı türünde leoparlı bir modele rastlamak mümkün. Sarı-siyah dalgalı çizgiler özellikle bootie’lerde çok şık duruyor ama bence bu deseni en güzel taşıyan ayakkabı modeli babetler… Hele ki desen yalnızca burun kısmında kullanılmışsa ve o ayakkabının burnu biraz da sivriyse sezonun en trend modeli olmaya aday bir parçadan söz ediyoruz demektir. Jane Norman’ın koleksiyonunda bu modellerden fazlasıyla var, inceleyebilirsiniz. Sperry Top Sider, Steven Lanii, Eileen Fisher gibi markalarda ise hasır tabanlı espadriller göze çarpıyor. Yine gençler arasında çok popüler olan markalardan Toms’ta da klasik modeller leopar desenleriyle süsleniyor. Valentino, leopar desenini kırmızıyla yorumlayarak ayakkabılarına ultra şıklık katıyor. Tory Burch’te de yine farklı renkler göze çarpıyor. Leopara lüks görünüm katmak isteyen moda tasarımcıları ise onu kürkle birleştirmeyi tercih etmiş. Sözün özü; soğuğunu fazla hissettirmeyen bu kış günleri, bence leopar desenli bir babet giymenin tam vakti!

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.