Hocaefendi’den Sungur Ağabey’e taziye

Hocaefendi’den Sungur Ağabey’e taziye

Fethullah Gülen Hocaefendi, dün Hakk’a yürüyen Mustafa Sungur Ağabey için bir taziye mesajı yayınladı.

Hocaefendi, Sungur Ağabey’in son yolculuğunda bulunamamanın üzüntüsü içerisinde olduğunu belirtiği mesajında şu ifadelere yer verdi:
Daussıla ile meşbu kalbim, hayatını Kur’an ve iman hizmetine adamış, Bediüzzaman Hazretleri’nin mümtaz talebelerinden Nur kahramanı Mustafa Sungur Ağabey’in Hakk’a yürüdüğünü öğrenmiş olmaktan gurbet içinde gurbet hisleriyle çarpıyor…
Gençlik yıllarından itibaren tahsil ettiği ilmi, Kur’an nurları ile tahkim eden bu müstesna insan, aynı zamanda tükenmek bilmez enerjisi ile hayatını hizmet yoluna bezletmeye bırakmıştır.

Hepimiz adına geçici bir firak sayılsa da Ağabey’imizin gerçek dostlarla vuslata vesile son yolculuğunda hazır bulunamamanın hicabı içindeyim.
Tesellimiz ‘bir tek maksat ve vazifede sa’y eden hakikat ve ahiret kardeşlerinin ihtilaf-ı zaman ve mekânın sohbet ve ünsiyetlerine bir mani teşkil etmediği’ muştusudur.
Bu vesiletle muhterem ağabeyimize Mevla-yı Müteal’den gani gani rahmet niyaz eder onunla Nur derslerini müzakere etme şerefine nail olan talebe, dost ve yakınlarına taziyelerimi bildiri, sabr-ı cemil niyaz ederim.

M. Fethullah Gülen

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.