Gezici konsolosluk işlemleri bu hafta sonu PA’nın Levittown şehrinde

Gezici konsolosluk işlemleri bu hafta sonu PA’nın Levittown şehrinde

Florida, Georgia gibi eyaletlerin yanı sıra Pennsylvania’da (PA) yaşayan Türk vatandaşların ayağına konsolosluk hizmetini götüren Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu hu hafta sonu Levittown’da olacak.

‘Gezici Konsolosluk Hizmeti’ olarak nitelendirilen uygulama ile New York’ta görevli konsolosluk çalışanları hafta sonları Türklerin yoğun yaşadığı şehirlere giderek pasaport, askerlik, nüfus, vatandaşlık, noter gibi Türk insanın resmi işlem ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu amaçla gezici konsolosluk hizmeti pazar günü (25 Kasım) sabah 11’den itibaren ikindi saat 4:00’e kadar Levinttown ve çevrede yaşayan Türk insanın resmi işlem isteklerine cevap verecek. TC New York Başkonsolosluğu tarafından verilen bilgiye göre pazar günü gezici konsolosluk hizmetinin verileceği adres ise şöyle; Tamca Yunus Emre Camii, 541 Levinttown Pkwy, Levinttown, PA 19054.

Haftasonu verilecek olan gezici konsolosluk hizmeti askerlik, vatandaşlık, nüfus, noter ve pasaport ile ilgili konsolosluk memurları işlem taleplerini alacak, işlemleri tamamlandıktan sonra da başvuru sahiplerine evrakları ile ilgili bilgilendirme yapacak.

Başkonsolosluk gezici konsolosluk hizmetinden faydalanmak isteyenlerin her türlü işlemleri için yanlarında nüfus ile pasaportlarını mutlaka bulundurmalarını istedi. Ayrıca işlemler için yapılacak ödemenin yalnızca nakit olacağı da belirtildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.