Dünya’nın en büyük havayolu şirketi yolcularına iğneli yemek verdi

Dünya’nın en büyük havayolu şirketi yolcularına iğneli yemek verdi

New York-İstanbul seferleri de yapan Amerika’nın ve dünyanın en büyük havayollarından olan Delta’da akıllara zarar bir olay yaşandı. Delta Havayolları’nın Amsterdam kalkışlı bir yolcu uçağında servis edilen hindili sandviçlerde iğne çıkması üzerine buradan yapılan tüm uçuşlarda yemek servisi durduruldu.
Amesterdam’dan Minneapolis şehrine sefer yapan Delat havayolları yolcularına ikram ettiği hindili sandaviçte iğne çıktı. İki yolcunun sandaviçinde çıkan iğnelerin fark edilmesi üzerine hostesler yemek servisini durdurdu.

Yolculardan bir tanesi ısırdığı sandaviçinden iğnenin ağzına batması ile durumu fark ettiği bildirildi. Daha sonra yerel bir gazeteye demeç veren Amerikalı yolcu Jim Tonjes, damağına iğnenin batması ve acıyla ayağa fırlamasıyla verilen yemekte iğnenin olduğunun anlaşıldığını bildirdi.

Delta Havayolları sözcüsü Kristin Baur, toplam 5 iğne bulunduğunu ve bunlardan ikisinin yolcular tarafından fark edildiğini söyledi. Baur ayrıca Tim Tonjes’ın ağzına batan iğne ile yaralandığını ancak tedaviyi reddettiği bildirildi.

Sandaviçlerden çıkan iğne üzerine olaya Federal Soruşturma Ofisi (FBI) el attı. Atlanta’daki FBI üssünde bulunan sözcüsü Stephen Emmett, büronun olayı soruşturmaya başladığını duyurdu.

Delta Havayolları’na 1992’den beri yiyecek-içecek tedarik eden şirketin sözcüsü Christina Ulosevich, sandviçlerin Amsterdam’da hazırlandığını belirterek olayın “son derece üzüntü verici” olduğunu söyledi. Olayı araştırdıklarını henüz iğnelerin sandaviçlere nasıl konduğu konusunda bilgilerinin olmadığını belirten Ulosevich, Delta’nın tüm 18 Amestardam uçuşunda hindili sandaviç ikramının kaldırılarak şirketin mühütlü yiyecekleri ikram edilmeye başladığını aktardı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.