Bulduğu nişan yüzüğünü sahibine geri veren evsiz adam, 150 bin doların sahibi oldu

Bulduğu nişan yüzüğünü sahibine geri veren evsiz adam, 150 bin doların sahibi oldu

Kansas şehrinde dilencilik yapan Billy Ray Harris isimli evsiz vatandaş, bulduğu nişan yüzüğünü sahibine verince yaklaşık 150 bin  doların sahibi oldu.  

Kansas şehrinde Club Plaza önünde uzun yıllardır dilencilik yapan Harris’e bozuk para yerine  nişan yüzüğünü veren Sarah Darling bir gün sonra yaptığı yanlışlığı  fark eder. Heyecanlı bir şekilde sadaka verdiği yere geri giden Darling, nişan yüzüğünü kaybettiğini ve bulunması halinde cebindeki bütün parayı ona vereceğini söyler. Harris  değerli olan nişan yüzüğünü sahibine geri verir. Çok değer verdiği yüzüğü bulmanın sevincini yaşayan Darling, durumu nişanlısına anlatır. Nişanlısı ise evsiz olan Harris için bir website kurarak yardım topladı.

 

Yaklaşık 4 haftada 6 bin kişi evsiz Harris’e websitesi üzerinden 145 bin dolar yardımda bulunur.  Harris’in çok ahlaki bir davranışta bulunduğunu söyleyen Darling “ Yüzüğü tekrar bulacağıma inanmıyordum. Yani şuan yüzüğü bulmam benim için adeta bir mucize.”dedi. 21202651 BG1

Harris ise “Yüzüğün çok değerli olduğunu anlamıştım. İnancıma göre, yüzüğü geri vermem gerekiyordu. Ben küçüklüğümden beri dini konularda hassas yetiştirildim. Bu yüzden yüzüğü geri verdim. ”şeklinde konuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.