Bu sonbaharda erkekler eskisinden daha şık!

Bu sonbaharda erkekler eskisinden daha şık!

2014 2015 sonbahar-kış koleksiyonlarının erkek kıyafetleri hiç olmadığı kadar çeşitlilik gösteriyor. Zımba, renkli kadifeler, hayvan figürleri, kasket gibi detaylar da erkek giyiminde dikkat çekiyor.

Pantolanlarda çok renklilik mevcut. Bu yıl vitrinleri hardal sarısı, yeşi bordo hatta kırmızı pantolonlar süsleyecek. Genellikle dar paça çalışılan bu pantolonlar, bileklerde biten deri botlarla çok uyumlu.

İster spor ister klasik giyinin artık çanta erkekler için de vazgecilmez bir aksesuar. Bu yıl çantalar büyük: Spor kıyafetlerle cepli, metal tokalı deri ya da kumaş çantaları, klasiklerde ise sade olanlar sergileniyor.

Bu yıl şapkalar da büyük çantalar gibi öne çıkan bir aksesuar. Fötr, panama, melon, kalpak yani pek çok seçenek mevcut…

Başta trikolarda olmak üzere hayvan desenleri bu senenin dikkat çeken detaylarından. Baykuş, balina, tilki, hatta dinozor gibi hayvan figürlerine birçok tasarımcı koleksiyonunda yer vermiş.

Bir sezon kadife yine popüler Pantolon, ceket, yelek gibi giysilerde kullanıldığı gibi kabanlarda da kadifeler dikkat çekiyor .Hayvan desenlerinin yanı sıra kamuflaj desenleri, omuzlarda apoletler, metal düğmeler, armalar tıpkı askeri üniformalar gibi görünen tasarımlar bolca mevcut

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.