Amerika’da yamyam saldırıları artıyor

Amerika’da yamyam saldırıları artıyor

Miami de geçtiğimiz hafta yaşanan ‘‘yamyam’’ olayı henüz şehir sakinleri üzerindeki tedirginliği geçmemişken yeni iki olay ile Amerikan gündemi tekrar insan yemeye çalışan iki saldırganı konuşuyor.

Carl Jacquneaux isimli saldırgan evinin bahçesinde çalıştığı sırada saldırdığı Todd Credeur’u ısırmaya başladı. Yüzünden parça koparmak için uğwaşan Jacquneaux’ın saldırısından ancak sprey sıkarak kurtulan Credeur, durumu polise bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen polis şikayet üzerine Jacquneaux’ı tutkladı.

Louisiana’da yaşanılan bu olay dışında bir başka benzer saldırıda Maimi de gerçekleşti.
Miami’de plajda garip sesler çıkararak etrafındakileri rahatsız eden Brandon De Leon polis tarafından karakola götürülürken memurlara “Sizi yiyeceğim” diyerek saldırdı.
Polis memurlarından birinin elini ısırmaya çalışan De Leon’a “Hannibal” filmindeki “yamyam”a takılan maskeye benzer bir maske taktı.

Polis her iki olayı gerçekleştiren saldırganların  geçtiğimiz hafta gerçekleşen olayda “Miami yamyamı” olarak adlandırılan Rudy Eugene’in de kullandığı aynı LSD’nin
adlı ilacı aldığını bildirdi. LSD’nin kullanıldığında halusinasyonlara, dengesiz hareketlere ve paranoyaya neden olduğu belirtiliyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen ilk “yamyam” olayında 31 yaşındaki Rudy Eugene otoyolun kenarında Ronald Poppo adlı evsiz adamın yüzünü yerken yakalanmış ve polisin “dur” emrine uymadığı için vurularak öldürülmüştü.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.