Obama, Los Angeles Futbol ve Hokey şampiyonlarını kutladı

Obama, Los Angeles Futbol ve Hokey şampiyonlarını kutladı

Başkan Barack Obama, MLS şampiyonu Los Angeles Galaxy ve NHL şampiyonu Los Angeles Kings takımlarını 2012’de aldıkları galibiyetler ve Los Angeles halkına verdikleri hizmetler dolayısıyla kutladı.

  

Takımları Beyaz Saray’a davet eden Obama, Doğu Odası’nda düzenlenen törende, “Kings ve Galaxy takımlarını, Los Angeles’a kazandırdıkları iki şampiyonluktan ve  California’daki taraftarları için yaptıkları bunca şeyden dolayı kutluyorum” dedi.

Obama, her iki takımdaki bazı oyuncuların ve antrenörlerin bütün yıl boyunca halka hizmet ettiğini öğrendiklerini de söyleyerek, bundan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Obama’ya konuşmasının ardından futbol topu ve iki takımın forması hediye edildi.


Los Angeles Kings ve Los Angeles Galaxy takımları daha sonra, First Lady Michelle Obama’nın, çocukluk çağındaki obezitenin azaltılması için çocukları spor yapmaya teşvik eden Let’s Move (Haydi Hareket Edelim) isimli girişiminin bir parçası olarak düzenlenen seremoninin ardından, çocuk sporcuların sorularının cevaplandığı oturuma katıldı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.