NFL’de intihar şoku

NFL’de intihar şoku

NFL takımlarından Kansas City Chiefs’te oynayan Jovan Belcher, sevgilisini öldürdükten sonra takımın stadyumunun önünde intihar etti.

Linebacker pozisyonunda oynayan Jovan Belcher’ın, yerel saatle sabah 8’de evinde kız arkadaşını öldürdüğü, ardından takımın stadyum kenarındaki antrenman tesislerine gelerek intihar ettiği belirtildi.

Şok edici bu olayın ardından Arrowhead Stadyumu giriş ve çıkışlara kapatılırken, takımın genel menajeri Scott Pioli ve koçu Romeo Crennel’ın da intihara şahit olduğu ve Belcher’ın tetiği çekmeden önce Pioli ve Crennel’a teşekkür ettiği belirtildi. Koç ve GM, herhangi bir şekilde tehdit altında bulunmadıklarını belirttiler.

25 yaşındaki Belcher’ın üç ay önce kız arkadaşıyla bir çocuk sahibi olmuştu. Geçmişinde böyle bir olay bulunmayan ve üsterlik takım içinde genelde iyi biri olarak tanınan Belcher, üniversitede ‘aile ve çocuk ilişkileri’ okumuştu.

Kafalarına aldıkları darbeler yüzünden Amerikan Futbolu oyuncuları, özellikle emekliliklerinin ardından, intihar konusunda en büyük risk gurubunda bulunuyor.


Yarın Carolina Panthers’la oynaması beklenen Kansas City’de maçın durumu ise henüz belli değil.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.