All-Star Haftasonu etkinliklerinde Chuck’ın Takımı: 163-Shaq’ın Takımı: 135

All-Star Haftasonu etkinliklerinde Chuck’ın Takımı: 163-Shaq’ın Takımı: 135

Teksas’ın Houston şehrinde düzenlenen Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) All-Star Haftasonu etkinlikleri kapsamındaki ”yükselen yıldızlar” maçında Chuck’ın Takımı, Shaq’ın Takımı’nı 163-135 yendi.

Eski NBA oyuncuları Shaquille O’Neal (Shaq’ın Takımı) ve Charles Barkley’nin (Chuck’ın Takımı), çaylaklar ve ikinci yıl oyuncularından seçtikleri takımlar arasındaki maç, Ömer Aşık’ın forma giydiği Houston Rockets’ın sahası Toyota Center’da yapıldı.
Normal NBA maçlarından (12’şer dakikalık dört çeyrek) farklı olarak 20 dakikalık iki devreden yapılan maçı 16 bini aşkın basketbolsever izledi.


İlk yarısı 90-66 biten maçtan galip ayrılan taraf, rakibini 163-135 yenen Chuck’ın Takımı olurken; 40 sayı, 10 ribaunt ve 2 asistle ”double-double” yapan Kenneth Faried takımını sırtladı. Denver Nuggets oyuncusu, bu performansıyla ”En Değerli Oyuncu (MVP)” seçildi. Chuck’ın Takımı’nda Kawhi Leonard (San Antonio Spurs) ve Tristan Thompson (Cleveland Cavaliers) da 20’şer sayıyla galibiyete katkı sağladı.

Shaq’ın Takımı’nda ise geçen yılın MVP’si seçilen Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers) öne çıkan isim oldu. Ancak 32 sayı, 6 asist ve 6 ribaunt yapan Irving’in performansı, yenilginin önüne geçemedi. Irving’in takımında Dion Waiters (Cleveland Cavaliers) 23, Damian Lillard (Portland Trail Blazers) ise 18 sayı üretti.
19’uncusu düzenlenen NBA All-Star Haftasonu etkinliklerinin ikinci gününde bu akşam şut, yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları yapılacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.