Senatör Obama’ya ‘‘aptal’’ dedi

Senatör Obama’ya ‘‘aptal’’ dedi

Cumhuriyetçi Parti seçimler yaklaştıkça siyasette kullandığı dili de kabalaştırmaya başladı. Son olarak Başkan Barack Obama’ya Cumhuriyetçi Parti’den Iowa senatörü olan Chuck Grassley, ‘‘aptal’’ dedi.

Grassley, Twitter hesabından Obama için ‘‘aptal’’ hakaretini yapar iken, Senatör Başkan’ın sağlık reformunu savunması üzerine kullandı. Obama, Chicago Üniversitesi’nde Yüksek Mahkeme tarafından görüşülen ve iptal edilip edilmeyeceği henüz belli olmayan sağlık reformu için, ‘‘Bu emsalsiz, bu harika adım Kongre’de yapılan demokratik seçim sonunda elde edildi’’ sözleri Grassley’i çileden çıkardı. Grassley, Obama’nın kendinden bu kadar emin ifadeleri üzerine cumartesi günü tweet hesabından, ‘‘Çevremdekiler soruyor, neden Başkan Obama’nın Yüksek Mahkemeye saldırısı karşısında sustuğumu. Çünkü Amerikan halkı bu kanun ile (sağlık reformu) aptal olduğunu (Başkan’a) gördü’’ ifadelerini kullandı.

En son Cumhuiyetçi Partililer 2010 yılında yapılan Kongre seçimleri öncesi Obama’ya yine ağır hakaretler etmiş özellikle bu partinin bir alt kolu gibi çalışan Çay Partililer Başkan’ı ‘‘Hitler’’e benzetip komünist olmakla itham etmişlerdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.