Obama yeniden iş başı yapabilmek için belgeselle geliyor

Obama yeniden iş başı yapabilmek için belgeselle geliyor

Başkan Barack Obama, kasım ayında yapılacak olan seçim yarışına belgesel ile başlayacak.
Beyaz Saray’a seçilebilmek için yardım kampanyaları dışında etkinliklere katılmayan Başkan Obama, seçim startını da bu belgesel ile vermiş olacak. 15 Mart’ta ülke genelinde yayınlanmaya başlayacak olan belgeselin yönetmenliğini Oscar ödüllü Davis Guggenheim yapıyor. Belgeselin seslendirmesi de yine Amerika’nın en ünlü aktörlerinden olan Tom Hanks yapıyor.
Belgeselin klibi Obama’nın seçim kampayası ekibi tarafından ilk defa perşembe günü yayınlanır iken iki dakikalık gösterimde Başkan’ın ekonomi ile El-Kaide lideri Usame bin Ladin’in öldürülmesindeki başarılarına atıfta bulunuluyor.  
‘‘Aldığımız Yol’’ (Road We’ve Traveled) isimli 17 dakikalık belgeselde Başkan yardımcısı Joe Biden, Obama’nın danışmanları David Axelrod, Austan Gloosbee ile Chicago şehri belediye başkanı ve eski Beyaz Saray sekreteri Rahm Emanuel, Obama ile ilgili görüşlerini dile getiriyor.
Kampanya filminin tanıtım klibi, Başkan Obama’yı karşılaştığı çok zorlu sorunlarla başa çıkabilen kararlı bir lider olarak karakterize ediyor. Obama’nın otomobil sektörünü kurtarması 30 milyondan fazla sigortasız insanlara sağlı güvencesi kazandırması belgesel de altı kalın kalem ile çizilen konular olarak dikkat çekiyor. Filmin yönetmeni Davis Guggenheim, Barack Obama’nın 2008 yılındaki kampanyası için de 30 dakikalık bir belgesel çekmiş.
Yayınlanan kısa tanıtım klibine aşağıdaki adresten ulaşmak mümkün:

http://www.youtube.com/watch?v=NXtJhLUOFXE

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.