Obama statta değil spor salonunda konuşacak

Obama statta değil spor salonunda konuşacak

Kuzey Carolina eyaleti Charlotte şehrinde devam eden Demokrat Parti Ulusal Kongresi’nde (DNC) son dakika gelişmesi yaşandı. DNC tarafından yapılan açıklamada Başkan Barack Obama’nın daha önce 74 bin kişilik Bank of America stadyumundan yapılacağı duyrulan konuşmasını yağmurlu hava nedeniyle Time Warner kapalı spor alanına alındığını bildirdi. 20 bin kişi kapasiteli olan Time Warner salonun aynı zamanda DNC’nin de yapıldığı salon.

Sosyal paylaşım sitelerinde Başkan Obama’nın stadyum yerine kapalı spor salonuna konuşmasının alınmasını ‘stadın dolmayacağını anladığı için böyle bir karar aldı’’ yorumlarına da neden oldu.

Geçen hafta Florida eyaleti Tampa şehrinde yapılan ve Isaac Kasırgası nedeniyle ilk günkü etkinlikleri tehir edilen Cumhuriyetçi Parti’nin Ulusal Kongresi’nin (RNC) ardından hava muhalefeti Obama’nın da planlarını altüst etti. Kongre organizatörleri 74 bin kişilik stadyum yerine 20 bin kapasiteli kapalı spor salonuna alınan konuşmanın nasıl yapılacağını düşünmeye başladı. Cumhuriyetçi Parti gibi Isaac Kasırgası’nın gazabına uğrayan Demokratlar da hayal kırıklığı içinde.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.