First Lady, Romneylere fark attı

First Lady, Romneylere fark attı

Başkan Barack Obama’nın eşi Michelle Obama, Demokrat Parti Ulusal Kongresi’nde (DNC) yaptığı etkili konuşmayla Cumhuriyetçi Parti başkan adayı Mitt Romney ve eşi Ann Romney’e sosyal paylaşım siteleri üzerinden fark attı.

North Carolina eyaletinin Charlotte şehrinde yapılan kongrede duygusal ve oldukça etkili konuşan First Lady’e halkın sosyal paylaşım siteleri üzerinden desteği büyük oldu. Televizyonlardan izlenme oranı ise henüz tam olarak bilinmemesine karşın yalnızca 3 network kanalından izlenme sayısının 11 milyonu geçtiği kaydedildi. Diğer network ağlarının da TV izlenme rakamlarını açıklamasının ardından First Lady’in hem Romney hem de eşi Ann’den daha çok izlendiğinin ortaya çıkması bekleniyor.

Michelle Obama, Mitt Romney’e dahi Twitter üzerinden fark atması siyasi çevrelerde hem şaşkınlığa hem de gülümsemelere yol açtı. Twitter tarafından verilen bilgiye göre Michelle Obama konuşması sırasında dakika da 28 bin tweet atıldığı açıkladı. Bu rakamın Mitt Romney’in Cumhuriyetci Parti’nin Ulusal Kongresi’ndeki (RNC) konuşmasında atılan tweetlerden (14 bin) tam iki kat daha fazla olduğu aktarıldı. Ann Romney’in nispeten Michelle Obama’nın konuşmasına tweet üzerinde ilgi neredeyse 5 kat oldu. Ann Romney RNC’deki konuşması esnasında dakika da 6 bin tweet atılmıştı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.