Bachmann’dan ilginç Clinton çıkışı

Bachmann’dan ilginç Clinton çıkışı

Demokrat Parti’den 2016 başkanlık seçimlerinde başkan aday adayı olması kuvvetle muhtemel olan Hillary Clinton’a Cumhuriyetçi milletvekilinden ilginç bir eleştiri geldi.

Cumhuriyetçi Partili Milletvekili ve 2012 başkanlık seçimlerinde partisinin başkan aday adayı olan Michelle Bachmann, ‘‘Beni nasıl görüyorsunuz bilemiyorum ama Hillary Clinton’ın ortaya koyduğu bakış açısının tersini öneriyorum.’’ dedi.

Hillary Clinton’ın seçilmesi durumunda bunun Başkan Barak Obama’nın üçüncü dönemi olacağını iddia eden Bachmann, ‘‘O (Clinton) mevcut durumun devamı olacak. Obama’nın politikalarını üçüncü belki de dördüncü döneme taşıyacak.’’ dedi.

Hillary Clinton’ın dışişleri bakanlığı döneminde yaşanan Bingazi saldırısını hatırlatan Bachmann, bu olayın asla yakasını bırakmayacağını savundu.

Çay Partililerin gözde isimlerinden olan Bachmann, Obama hükümeti ve poltiklarına karşı sert muhalefeti ile tanınıyor. Bachmann, Başkan Obama’nın ‘imza’ icratı olan sağlık reformu için de ‘‘Gangaster hükümet’’  yakıştırmasında bulunmuştu.

Bachmann’ın da 2016 başkanlık seçimlerinde partisinden başkan aday adayı olamak için siyasi kulis yaptığı dile getiriliyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.