Amerikalı-Türkler, yemin töreninde bölge vekillerini yalnız bırakmadı

Amerikalı-Türkler, yemin töreninde bölge vekillerini yalnız bırakmadı

ABD parlamentosu, 114. dönem çalışmalarına milletvekillerinin yemin töreniyle başladı. Amerikalı Türkler ise bölge milletvekillerini bu önemli günlerinde yalnız bırakmadı.

Amerikalı Türkler, eyaletlerini temsil eden vekilleri Kongre’de ziyaret ederek, yeni çalışma dönemlerinde başarılar diledi.

Ohio’da faaliyet gösteren Ohio Türk-Amerikan Derneği (TASO) yetkilileri de meclisin açılış gününde vekillerini ziyaret edenler arasındaydı. Türk dostlarının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Ohio Milletvekili Tim Ryan, “ Türk dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları çalışmalardan dolayı onlarla gurur duyuyorum” dedi.

TASO Başkanı Serkan Aykan ziyaretleri amaçlarını temsilcilerine başarılar dilemek ve hayatlarında çok önemli an olan bu zaman diliminde birlikte olmak diye açıkladı. Son bir yıldır Türkiye`de yaşanan anti-demokratik gelişmelere rağmen ABD-Rürkiye arasında ilişkilerin güçlendirilmesi adına büyük çaba harcadıklarını belirten Aykan, faaliyetlerinin Amerikalı idareciler tarafından takdir edilmesinden mutluluk duyduklarını ifade etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.