Ortaokuldaki silahlı saldırıda bir öğretmen öldü

Ortaokuldaki silahlı saldırıda bir öğretmen öldü

Nevada’daki ortaokulda meydana gelen silahlı saldırıda hayatın kaybedenler arasında bir öğretmenin olduğu açıklandı. Saldırgan ise kendi silahı ile intihar etti. Nevada Sparks Ortaokulu’nda silahlı birisinin etrafa ateş açmasını durdurmaya çalışan matematik öğretmeni ve eski asker Mike Landsberry’in (45) öldüğü açıklandı.

 

13 yaşındaki bir görgü tanığı, okul üniformasını giyen bir öğrencinin okul bahçesinde öğretmene ateş açtığını ifade etti. Öğretmen Landsberry, saldırıdan kısa bir süre sonra olay yerinde hayatını kaybetti. Eski asker olan Landsberry’in Afganistan’da görev yaptığı belirtildi. Okuldaki diğer öğretmenler Lansberry’nin, öğrencileri ile yakından ilgilenen bir öğretmen olarak tanındığı belirtti. Sparks Belediye Başkanı Geno Martini, eski asker bir öğretmeni kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını kaydetti.

Saldırıda yaralanan 2 öğrencinin ise hastanede tedavisi devam ediyor. Polis, saldırganın kimliğini hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Şahsın, ailesinin silahını kullanmış olabileceği ifade edilirken, saldrının sebebi ile ilgili bilgi verilmedi.

 

Saldırıdan sonra öğrencilerin güvenli birşekilde ailelerine ulaştırıldığını açıklayan yetkililer,  Sparks Ortaokulu’nda eğitime bir hafta ara verileceğini duyurdu.

 

Nevada’daki Sparks Ortaokulu’nda dün yerel saatle 07:15 sularında meydana gelen silahlı saldırıda saldırgan dahil iki kişi öldü, 2 kişide yaralanmıştı.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.