Dubaili şirket Trump’un markalarına yasak getirdi

Dubaili şirket Trump’un markalarına yasak getirdi

ABD’de başkanlık için yarışan ünlü işadamı Donald Trump’ın Müslüman karşıtı söylemi başını ağrıtmaya devam ediyor.

Trump’un, “Müslümanların ABD’ye girişlerini yasaklayalım” çağrısından sonra, Orta Doğu merkezli bir şirket, ünlü işadamının markalarını bundan sonra satmayacağını duyurdu.

Ev dekorları yapan Dubai merkezli Lifestyle isimli şirket, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Pakistan ve Tanzanya’da bulunan şubelerinde bundan sonra Trump Organizasyonu’na ait markaların satılmayacağını açıkladı. Kararı, Lifestyle CEO’su Sachin Mundhwa duyurdu.

CNN’e konuşan Dubai’nin emlak kralı Al-Habtoor da, Trump’un Müslümanlarla ilgili yaptığı son açıklamayı ‘şok edici’ bulduğunu açıkladı. Habtoor, Müslüman işadamlarının ABD’de milyarlarca yatırımlar yaparak istihdam sağladığına dikkat çekti.

Amerikalı işadamının Müslüman ülkelerde milyar dolarlık yatırımları olduğuna dikkat çeken Habtoor, “Bence Müslüman ülkelerde bulunan bütün firmalarına zarar verdi. Kimse onu kabul etmeyecek” dedi.

Trump’un şirketlerinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Trump’ın bölgede golf sahaları ve lüks emlak yatırımları olduğu belirtildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.