1,2 milyon Euro bankada kayboldu

1,2 milyon Euro bankada kayboldu

Almanya’da Orta Hessen Volksbank merkezinden Pazartesi günü yaklaşık 1 milyon 200 bin Euro aniden ortadan kayboldu. HR Online haber portalına yüksek meblağın kaybolduğunu doğrulayan Giessen Polisi, paranın çalındığından şüpheleniyor.

Alınan bilgiye göre paketlenmiş para kutusu bir kurye aracı tarafından alınmak üzere hazır hale getiriliyor. Ancak kısa bir süre sonra kutuda eksik paranın olduğunu fark eden banka çalışanları, durumu polise haber veriyor.

Hırsız veya hırsızların parayı kamuya açık olmayan bir mekandan çaldığı tahmin ediliyor. Açık bir şekilde banka soygunu gerçekleşmezken, paranın mesai saati sırasında çalındığı ifade edildi. Çok yönlü soruşturma yürüttüklerini bildiren polis, çalınan paranın yüksek meblağ olmasına rağmen, hırsızlık suçu üzerinde durduklarını belirtti. “Kurye araçlarından her zaman para çalınırdı.” diyen sözcü, ancak böyle bir durumla ilk defa karşılaştıklarını sözlerine ekledi. Volksbank ise süren soruşturma nedeniyle konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.