Petrol zengini Pickens’ten Trump’un Müslüman politikasına destek

Petrol zengini Pickens’ten Trump’un Müslüman politikasına destek

Petrol zengini ünlü işadamı T.Boone Pickens, başkanlık için Cumhuriyet Parti’den aday olmaya çalışan Donald Trump’un ‘Müslümanların ülkeye girişlerini yasaklayacağım’ ifadelerine destek verdi.

Teksaslı işadamı Pickens Las Vegas’taki bir konferansta, “ABD’ye gelen Müslümanların iyi araştırılacağı zamana kadar ülkeye girişlerini engellerdim” dedi. BP Capital Başkanı Pickens, “Bunu engellerdim çünkü bunların nereden geldiğini o zaman çözerdik” diye konuştu.

Cumhuriyetçi aday adaylarına, özellikle de Bush ailesine yaptığı bağışlarla tanınan Pickens, Amerika’ya çok insan geldiğini belirterek, “İyi bir ekonomimiz var, ABD’ye gelen Müslümanların, ekonomi üzerinde çok bir etkisi olduğunu görmüyorum” dedi.

Pickens, daha önce bir blog yazısında başkanlık seçim yarışının ‘gerçek TV şovuna’ döndüğünü belirterek, “Bu gerçek TV şovu diğerler şovlardan daha berbat. Neden? Çünkü bu gerçek TV şovu Özgür Dünyan’ın başkanını seçmekle ilgili” diyerek Trump’a mesaj göndermişti.

Pickens, Trump’a başkanlık yapma şansının verilmesi gerektiğini söyledi. Teksaslı işadamı, Cumhuriyetçi Parti’den başkan aday adayı olan ve daha sonra yarışı bırakan Ben Carson ve Carly Fiorina’da bağışta bulunmuştu.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.