Obama bir yıldan fazla zaman sonra ilk kez evinde uyudu!

Obama bir yıldan fazla zaman sonra ilk kez evinde uyudu!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Başkanı olmak en sıradan ve gündelik işlerin bile bambaşka bir hale bürünmesine sebep olabiliyor.

Başkan Barack Obama uzun zaman sonra dün ilk kez şehri olan Chicago’yu ziyaret etti ve kendi evinde uyudu. 2011 yılının nisan ayından bu yana hiç evinde kalmayan Başkan’ın çok mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Evinden çıkarak üç sokak ilerideki eski arkadaşı Martin Nesbitt’i ziyaret eden Obama’yı yol boyunca gizli servis ajanları ve SUV tipi araçlar takip etti.

Yakın danışmanlarında Valerie Jarrett’la sohbet eden Obama, kendisini kaldırımın diğer tarafından takip eden basın mensuplarına da takılmayı ihmal etmedi.
Başkan Barack Obama şaka yoluyla destekçilerine önceki gece evinin bahçesinde hiçbir şey yapmaksızın dolaşmak ve mutfağında yemek pişirmek için can attığını ancak sabah, kahvaltısını hazırlayamayacak kadar geç uyandığını söyledi.

Obama’nın iyi bir gece uykusuna özlem duyması anlaşılabilir. Çünkü yapılan kamuoyu yoklamaları rakibi Mitt Romney’le arasındaki farkın yok denecek kadar az olduğunu gösteriyor. Ekonomik göstergeler yarışın çok daha çetin geçeceğinin habercisi. Cuma günü açıklanan ve işsizliğin mayıs ayında yeniden yüzde 8.2’lere yükseldiğini gösteren rapor Obama’nın kasım seçimlerinde işini epey güçleştireceğe benziyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.