New Jersey Valisi Christie kendisine soru soran bir vatandaşla tartıştı

New Jersey Valisi Christie kendisine soru soran bir vatandaşla tartıştı

New Jersey eyaletinin Cumhuriyetçi Valisi Chris Christie, kendisine soru soran bir vatandaş ile atıştı.

Vali Christie, katıldığı bir programda kendisine müzik dünyasının yaşayan efsanelerinden olan Bruce Springsteen’in şarkılarını etkinliklerde kullanmaması konusunda uyarıda bulunmasına rağmen bunu neden sürdürdüğünü sorulmasına tepki gösterdi. Christie, ‘‘Hayır. Böyle birşey olmadı kesinlikle, bu konuda yanılıyorsunuz.’’ diyerek ünlü şarkıcının böyle bir isteğinin olmadığını söyledi.

Vali, ‘‘Bruce bana böyle birşeyi asla sormadı. Bruce’u en son olarak bir buçuk hafta önce gördüm ve diyecek olsaydı rahatlıkla bana bunu iletebilirdi. Asla böyle bir isteğinin olduğunu söylemedi.’’ dedi.

Vali soru soran kadının kendi politik düşüncesini Springsteen üzerinden dile getirmesini eleştirerek şöyle konuştu; ‘‘Anladığım kadarı ile kendi politik görüşünüzü anlatma çabasındasınız. Kendi politik görüşünüzü anlatmanız ve bunu dile getirmeniz son derece normal. Ancak Sayın Springsteen’i ağzınıza alarak bunu yapmayın. Bu konuda yanlışsınız. Kendi fikrinizi söyleyin sadece. Kızgınsınız ya da değilsiniz, benim için önemli değil. Benim işlerim var ve en iyi şekilde nasıl biliyorsam öyle yapmaya devam edeceğim.’’

Soru soran kadına karşı hızını alamayan Christie, ‘‘Eğer benimle tartışmak istiyorsan valilik seçimleri için yarışa gir ve konuşalım. Ama şimdi seninle tartışmak istemiyorum.’’ dedi.

New Jerseyli olan Bruce Springsteen, 2008 seçimlerinde Başkan Barack Obama’nın seçim kampanyasına destek veren sanatçılar arasında yer almıştı. Liberal görüşleri ile tanınan Springsteen’in Vali Chris Christie ile siyasi görüşleri genelde ters. Ancak ünlü şarkıcı New Jersey valiliği tarafından düzenlene Sandy kasırgası yardım kampanyasına verdiği konserlerle destek vermişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.