Sarah Palin, kafasından buzlu su dökülünce ortalığı birbirine kattı

Sarah Palin, kafasından buzlu su dökülünce ortalığı birbirine kattı

2008 başkanlık seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti’nin başkan yardımcısı adayı olan Alaska eski valisi Sarah Palin de ‘buzlu kova’ meydan okumasına katılanlar kervanına girdi.

2016 başkanlık seçimlerinde yine mensubu olduğu partiden aday adayı olması beklenen Palin, buz kovasıyla meydan okuma (Ice Bucket Challenge) zincirine gönüllü katılmasa da kafasından aşağı buzlu su dökülmesine engel olamadı.

Palin, ALS hastaları için başlatılan kampanyaya normaleden iki kat daha fazla yardım yaptığını söyledi. Videoya çekilen görüntüde buz kovasıyla meydan okuma için, ‘‘Bunun için çok yaşlıyım.’’ diyen Palin daha sonra bir bardağa iki kalıp buz koyduktan sonra Dr. Papers adlı içeceğini doldurdu. Palin daha sonra, ‘‘Bu yaşta, böyle birşeyden prim elde etmek benim kariyerim ve yaşımda biri için uygun değil.’’ dedi.

Kendisinin kafasından buzlu su dökmeden birilerine meydan okuyabileceğini belirten Palin, ‘‘Ben de Hillary Clinton’a meydan okuyorum… Sevgili dostum John McCain’e meydan okuyorum.’’ dedi.

Görüntülerde konuşması tam bitmek üzere olan Palin’in arkasında beliren bir kişi, bir kova buzlu suyu Palin’in kafasından aşağıya döktüğü görülüyor. Soğuk suyun etkisi ile biranda yerinden fırlayan Palin, çığlık üzerine çığlık atarak ortalığı birbirine katıyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.