Rand Paul yine Hillary Clinton’ı eleştirdi

Rand Paul yine Hillary Clinton’ı eleştirdi

İsmi 2016 başkanlık seçimleri için Cumhuriyetçi Parti aday adayları arasında geçen Senatör Rand Paul, yine Hillary Clinton’ı eleştirdi.

2012 yılında Bingazi’de ABD Başkansolosluğu’na yapılan saldırıyı hatırlatan Paul, “Eğer, başkomutanımız olmak istiyorsa şunu biliyoruz ki elçiliklerimizi koruyamaz, koruyabilecek biri değildir. Fikrim o ki onun başkomutan olmasını engellemek gerekiyor” dedi.

Bir makama gelecek kişinin öncelikle o işte yeterli olması gerektiği ve bunun da tartışılmasının son derece normal olduğunu belirten Paul, “Hillary Clinton’un yeterli olduğu tek bir iş bu ülkeden çekip gitmektir” diye konuştu.

OBAMA’YI DA TOPA TUTTU

Paul, “Hükümetin yapması gereken şeyler vardır. Hükümetin yapmak zorunda olduğu şeyler vardır. Fakat, internetten cep telefonunuza bir şeyler indirip dinleyecekseniz bu hiç bir hükümetin işi olamaz” dedi.

Barack Obama ile de dalga geçen Paul, ABD başkanının ikinci dönem gösterdiği performanstan memnun olduğunu dile getirdi. Obama döneminde skandalların hiç eksik olmadığını savunan Paul, “Başkan’ın IŞİD için bir stratejisi yoksa belki de yeni bir başkan için zaman gelmiştir” dedi.

Koch, Charles ve David Koch kardeşlerin kurduğu ve Cumhuriyetçi Parti’ye yaptığı büyük seçim bağışlarıyla tanınan ‘Americans for Prosperity’ adlı lobi şirketinin düzenlediği etkinlikte konuştu. Paul dışında bugün Texas Valisi Rick Perry, Dr. Ben Carson ve  Senatör Ted Cruz da aynı programda birer konuşma yapacak.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.