John Kerry Sinagog’daki programını iptal etti

John Kerry Sinagog’daki programını iptal etti

Musevi bir ilkokulun düzenlediği programa katılacak olan Dışişleri Bakanı John Kerry, Gazze’ye kara saldırıları başladığı haberlerinin gelmesinin ardından programını iptal etti.

Dışişleri Bakanı John Kerry’nin bugün Washington’daki tek Musevi okulu olan Musevi Gündüz İlkokulu’nun (Jewish Primary Day School) düzenlediği İsrail Eski Başbakanı İzak Rabin’i anma konferansına katılması bekleniyordu. Ancak ABD Dışişleri Bakanlığı Washington’daki bir Sinagog’da gerçekleşecek programa John Kerry’nin katılamayacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kerry’nin bakanlık yetkilileri ve dünyadaki bazı mevkidaşları ile yapacağı görüşmeler dolayısıyla söz konusu programa katılamayacağı ifade edildi. Programın başka bir zaman yeniden planlanacağını belirtildi.

Okuldan yapılan açıklamada ise Ortadoğu ve diğer bölgelerdeki gelişmelerden dolayı Dışişleri Bakanı John Kerry’nin programa katılamayacağı duyuruldu. Açıklamada programın ileri bir tarihe erteleneceğine ilişkin bir ifade yer almazken bilet alanların ücretlerinin iade edileceği dile getirildi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.