Beyaz Saray çitlerinden atlayan kişiye köpek engeli

Beyaz Saray çitlerinden atlayan kişiye köpek engeli

Beyaz Saray’ın tellerinden atlayan bir kişi Gizli Servis ekiplerinin köpekleri tarafından durduruldu.

Akşam saatlerinde tellerden atlayan bir şahıs karşısında bulduğu Gizli Servis elemanları ve K-9 cinsi köpekler tarafından kısa süre içinde etkisiz hale getirildi. Gizli Servis Sözcüsü Brian Leary, tellerden atlayan kişinin Maryland eyaletinde ikamet eden Dominic Adesanya adında 23 yaşında bir genç olduğunu açıkladı. Leary, Adesanya’nın akşam 19:16’da tellerden atladığını ve yakalandığı sırada silahsız olduğunu dile getirdi.

Konuya ilişkin medya organlarına yansıyan görüntülerde altında beyaz bir şort olan Adesanya’nın üzerine gelen bir köpeğe tekme atmasının hemen ardından etkisiz hale getirildiği görülüyor. Adesanya’yı etksiz hale getiren iki adet gizli servis köpeğinin yaralandığı ve veterinere götürüldüğü ifade ediliyor.

Geçtiğimiz eylül ayında Omer Gonzalez adlı bir kişinin Beyaz Saray’ı çevreleyen tellerden atladıktan sonra 64 metre uzunluğundaki ön bahçeyi aşarak içeri kadar girmesi güvenlik konusunda tartışmalara yol açmıştı. Söz konusu olaydan kısa süre sonra Gizli Servis Direktörü Julia Pierson görevinden istifa etmişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.