Oscar gecesinde Donald Trump’a ‘megaloman canavar’ göndermesi

Oscar gecesinde Donald Trump’a ‘megaloman canavar’ göndermesi

Oscar gecesinde En İyi Görsel Efekt dalında verilecek ödülü sunan, İngiliz aktör ve yönetmen Andy Serkis, Cumhuriyetçi Parti’nin güçlü başkan adayı Donald Trump’ı Megaloman Canavar’a benzetti.

Yüzüklerin Efendisi ve Maymunlar Cehennemi filmlerinin bilgisayarlar yardımıyla yapılan karakterleri oynayan Serkis, sunumunda sineme dünyasında görsel efekt teknolojisinin çok geliştiğini söyledi. Film yapımcıları ve aktörlerin 21. yüzyılda istedikleri şekilde bir dünya oluşturabileceklerini ve her türlü karakteri oynayabileceklerini belirtti.

Ardından programın sunucusu Chris Rock’a dönen Serkis, “Chris, eğer şuanda hareket algılama kostümü giymiş olsaydın, dünyayı tehdit eden megaloman canavardan, Donald Trump’a her şeyi oynayabilirdin. Aslında bu çok farklı olmadı ama her neyse” dedi.

En İyi Uyarlama Senaryo dalında Oscar’a uzanan Adam McKay de teşekkür konuşmasında dolaylı yoldan Trump’a oy verilmemesi gerektiğini savundu. McKay, “Eğer hükümeti büyük paraların kontrol etmesini istemiyorsanız, büyük bankalardan, petrol zengini ve tuhaf milyonerlerden para alan adaylara oy vermeyin” dedi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.