Kayıp çocuk evin bodrumunda saklanmış halde bulundu

Kayıp çocuk evin bodrumunda saklanmış halde bulundu

Michigan eyaletinin Detroit şehrinde bir buçuk haftadır kayıp olan 12 yaşındaki çocuk, evinin bodrum katında sağ olarak bulundu. Polis, 12 gündür haber alınamayan çocuk için ailesinin yaşadığı evde bir arama kararı çıkartmıştı. Yetkililer Charlie Bothuell V. isimli çocuğun bu süre boyunca bodrum katında zorla tutulup tutulmadığının henüz bilinmediğini açıkladı.

Detroit Polis şefi James Craig, evdeki arama kararının intihar ihtimali üzerinde durulması sonunda alındığını bildirdi. Arama sırasında çocuğun bodrum katında saklanmış halde bulunduğuna dikkat çeken Craig, çocuğun sağlığı konusunda ise hastaneden henüz kendilerine ulaşmış bir rapor olmadığını söyledi. Daha önce çocuğun yaşadığı evde arama yaptıklarını belirten Craig, “Çocuğu bulduğumuzda çok heyecanlı ve açtı” dedi.

Çocuğun babası ve üvey annesi ile birlikte yaşandığı aktarılırken baba Charlie Bothuell IV., oğlunun bodrum katında bulunmasına şaşırdığını ifade etti. Baba Bothuell, “İşin doğrusu şok oldum! Detroit polisi de FBI da evi daha önce aramıştı. Oğlumu, önceki aramalarda bulamamaları garip doğrusu” diye konuştu.

Çocuğun babası daha önce polis tarafından yalan makinesine bağlı olarak sorgulanmış ancak üvey annesi bu testi kabul etmemişti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.