Austin’de kanlı gece: 1 ölü, 4 yaralı

Austin’de kanlı gece: 1 ölü, 4 yaralı

Teksas’ın başkenti Austin’in şehir merkezindeki iki ayrı saldırıda 30 yaşlarında bir kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

Saldırılar müziğiyle ünlü Austin’de barlar ve gece kulüplerinin bulunduğu, en hareketli cadde olarak bilinen 6. Cadde’de meydana geldi. Austin-Travis County Acil Sağlık Hizmetleri’nden alınan bilgiye göre, Pazar günü erken saatlerde gerçekleşen olay sonrası hastaneye getirilen yaralılar tedavi altına alındı.

Austin Polisi’ne göre, sabaha karşı 02:17’de 6. Cadde’den saldırı ihbarı yapıldı. Aynı bölgede iki ayrı silahlı saldırı gerçekleşti. Diğer saldırı 8. Caddede’ki bir otoparkta yaşandı. Saat 2:00’de barların kapanmasıyla mekanlardan sokaklara boşalan kalabalık, kurşun sesleri ile birlikte sağa sola kaçışmaya başladı. Bölgedeki polislerin de duyarak müdahale ettiği saldırıda silahla yaralanan iki kadın ve bir erkek Medical Center Brackenridge Üniversitesi’ne götürüldü.

Yaralananlardan bir tanesi ise acil servise gitmeyi reddetti.  Sabah saatlerinde her iki bölgede de asayişin sağlandığı belirtildi.

Emniyet yetkilileri vatandaşları şehir merkezinden uzakta kalmaları konusunda uyardı. Saldırı anında bölgede olan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Faillerin tespiti için cep telefonu kayıtları ve videolar inceleniyor. Polis yetkilisi sağlıklı bir soruşturma yürütül bilmeleri için vatandaşlardan ellerindeki videoları kendileriyle paylaşmalarını rica etti.

Austin polisi sosyal medya hesabından gelişmeler oldukça bilgi veriyor.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.