Araba içinde unutulan bebek sıcaktan öldü

Araba içinde unutulan bebek sıcaktan öldü

Cuma günü babasının iş yeri önünde parkettiği  arabada unuttuğu 7 aylık bebek öldü.

Walmart’ta çalışan baba işe gitmeden önce her gün oğlunu bıraktığı kreşe uğramayı unuttu. Kimliği açıklanmayan baba SUV arabanın arka koltuğunda oturan çocuğu bir anlık dalgınlık sonucu unutup işinin başına gitti.

Babasının 9 saat süren mesaisi boyunca kavurucu sıcak altındaki arabada kalan bebek can verdi.

Güney Teksas şehri San Antonio’da yılın en yüksek sıcaklığı ölçüldüğü gün hararet 100 derecenin üzerine çıktı.

Olay yerinden geçen bir kişi arabanın arkasındaki bebeği fark etti ve saat 03:00 civarında 911’i aradı. Polis geldiğinde, babayı arabanın yanında camları yumruklarken buldu. Muhtemelen anahtarları almadan gelen babanın arabanın içine girmeye çalıştığı anlaşıldı. Ancak çok geç kalınmıştı ve polisin ifadesine göre kapı açıldığında orada bulunanlar minik bebeğin cansız bedeniyle karşılaştılar.

Polis tarafından sorgulanan baba hastaneye götürüldü. 30 yaşlarındaki baba için henüz “ihmal ile ölüme sebebiyet verme” suçundan bir dosya açılmadığı öğrenildi.

Minik bebeğin talihsiz ölümü ABD’de sıcak otomobillerde ölen çocukları akla getirdi.

Philadelphia merkezli kar amacı gütmeyen ulusal çocuk koruma yapılanması KidsAndCars.org sitesinin kurucusu ve başkanı Janette Fennell, “Bu yıl 6’sı Teksas’ta olmak üzere arabalarda unutulma sebebiyle toplam 27 çocuk ölümü gerçekleşti” dedi.

Bu yılın 4 Ağustos tarihinde de, 15 aylık ikiz kız  kardeşler kuzeybatı Georgia’da park halindeki bir SUV aracın arka koltuğunda sıcaktan can vermişlerdi.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.