Video oyunu oynamak isteyen oğlunu boğarak öldürdü

Video oyunu oynamak isteyen oğlunu boğarak öldürdü

Florida’nın Orlando şehrinde  yaşayan 24 yaşındaki Cody Wygant ismindeki genç adam bir yaşındaki oğlunu video oyunu oynamak istediği için boğarak öldürdü.

Citrus Bölgesi arama kurtarma birlikleri geçtiğimiz Perşembe günü saat 8.21 de bir yaşındaki Daymeon Wygant’ın nefes almadığına dair acil bir telefon görüşmesi aldılar. Talihsiz çocuk sağlık ekiplerinin gelmesinin hemen ardından Seven Rivers Bölge Hastesi’ne kaldırıldı ve ancak yolda hayatını kaybetti.

Perşembe günü öğlen bir civarında, Wygant, ısrarla video oyunu oynamak isteyen oğluna öfkelenerek, küçük çocuğun ağzını ve burnunu eliyle 3-4 dakika kadar kapattığını itiraf etti. Çocuğunun bu olaydan sonra oldukça yorgun ve bitkin düştüğünü söyleyen katil baba, daha sonra küçük çocuğu yatağına bırakıp üstüne birkaç kat yatak ve yorgan koyduğunu söyledi. Polisten edinilen bilgiye göre, küçük Daymeon’un kafası da dahil olmak üzere tüm vücudu yorgan ve yatakla örtülü olduğu için, henüz bir yaşında olan çocuk yeterince nefes alamadı ve bu sebepten öldü.

Çocuğunu 4 saat boyunca bu şekilde bırakan adam, sonunda oğlunun ne yaptığını görmek için odasına gittiğinde küçük çocuğun nefes almadığını görünce paniğe kapılarak  kurtarmaya çalıştığını ancak çabalarının bir işe yaramaması üzerine 911’i aradığını söyledi.

Ocak ayında Florida’ya taşındığı öğrenilen Wygant’ın çocuğuna sürekli kendisinin baktığı ve işsiz olduğu öğrenildi. Cody Wygant 3. derece cinayetten ve kasıtlı çocuk ihmalinden dolayı şu anda Citrus Bölgesi hapishanesinde tutuluyor.

 

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.