Teksas Üniversitesi öğretim üyeleri, Atatürk Üniversitesi’nde ders veriyor

Teksas Üniversitesi öğretim üyeleri, Atatürk Üniversitesi’nde ders veriyor

ABD’nin Texas Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim üyeleri Prof. Dr. John Phelps, Prof. Dr. Mostafa Borahay ve Prof. Dr. Gökhan Kılıç, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce bölümünde konuk öğretim üyesi olarak görev yapıyor. Bilim adamları belli periyotlarla Erzurum’a gelerek derslere girmeye devam edecek.


Konuk bilim adamları, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Rektör Koçak, iki üniversite arasındaki işbirliği bağlamında Erzurum’a gelen bilim adamlarının Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü’nde jinekoloji alanında öğrencilere ders anlattıklarını, bu uygulamanın belli periyotlarla, diğer branşları da içine alacak şekilde sürdürüleceğini ifade etti. Koçak, iki üniversite arasında tıp teknolojileri ve uygulamaları konusunda da bazı ortak çalışmalar yürütüldüğünü anlattı.


Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Selçuk Atamanalp’ın da hazır bulunduğu kabulde Rektör Koçak, Texas Üniversitesi bilim adamlarına hizmetleri için teşekkür ederek kitap ve plaket takdim etti.

Write a comment

No Comments

No Comments Yet!

Let me tell You a sad story ! There are no comments yet, but You can be first one to comment this article.

Write a comment

Only registered users can comment.